Bibelvers om hvordan man får rig hurtig

For det meste af min karriere, har jeg arbejdet med rige folk fra hele verden – iværksættere, investorer, investeringer bankfolk, business angels, ledere, advokater og andre. Med det i tankerne, spurgte vi tre af vores investering eksperter til at fortælle os: Hvad er den nemmeste måde at få rige købe aktier? Her er nogle af de Realty aktier investerer retningslinjer. Holde op med at tænke på at gøre en masse penge og begynde at tænke serverer en masse mennesker.

Jeg er sikker på, du ikke ønsker at bruge al din tid eller endda hele dit liv forsøger at tjene nok penge til at blive rig. Vi nævnte folk, der tjener $13.000, de fleste mennesker i USA ville overveje at fattige. I deres fritid, de gøre uproduktive aktiviteter, tilbringe tid sammen med andre gennemsnitlige folk, og taler om begivenheder og tilfældige ting i stedet for ideer lån rentefrit.

Den gennemsnitlige årlige afkast du opnår realistisk er omkring 6%. For at have en million på disse antagelser, skal du gemme $1, 000 hver måned for at få en million dollars på din pension. Du behøver ikke at have en masse at komme i gang med dette som den bedste måde at blive rig.

Jeg kender ikke heller ikke vil jeg anbefale get-rig-hurtig metoder, men jeg kender nogle solide og gennemprøvede metoder til at opnå økonomisk frihed, eller der er for at sige, penge, tid og placering frihed. Vi har alle set annoncerne på late night TV proklamerer, at du kan blive rigere end en Lannister ved flipping fast ejendom eller tage nogle særlige”klasse.

Du kan have store planer og drømme, men du kan spilde en masse tid og penge forsøger at køre og fremme en succesfuld forretning. Og for mange spirende rich-listers, at være velhavende er mere et spørgsmål om livsstil og ikke at skulle bekymre dig om din økonomi, end hvor meget du har fået i banken.

Det er en stor investering, men hvis du følger uddannelsen og gøre arbejdet, du vil forrente investeringen hurtigt og gå videre til har en enormt succesfuld forretning (samt en masse sjov!). Det blev senere købt af Microsoft for $500 millioner i December 1997, som var en masse penge i tid.

Du kan gøre tusindvis af dollars om dagen når du starte live streaming med 1.000.000 fans i tech guru karriere. At yde en god service til de velhavende og opladning dem et gebyr kan gøre dig rig på samme tid som du hjælpe dem med at blive rigere. At være rig betyder ikke altid, at have penge, men 90% af den tid, det gør.

Leave a Reply

Your email address will not be published.