7 personal Finance Tips til din 30s

Vi kan hjælpe dig med at få hvor du ønsker at gå, uanset hvad du gemmer for eller hvor du starter. At holde styr på og fastsætte en grænse for hvor meget du bruger vil hjælpe dig med at opretholde en jævn cash flow. Budgettering apps som mynte eller Mvelopes kan være super nyttige værktøjer for universitetsstuderende. De kan oprette forbindelse til din bankkonto og kreditkort så du kan holde styr på dit forbrug, sætte besparelser mål og få påmindelser, når du har brugt for meget.

Stor liste, Trent – jeg har begyndt at gøre nogle af de på denne liste, og jeg vil sandsynligvis begynde at gøre flere af dem. Mere og mere har jeg set fordelene ved læsning som en hobby i stedet for andre ting, som videospil. Den hyggelig genstand omkring video spil er at de lade mig arbejde med mine venner en smule; men det er meget dyrt. Gå til biblioteket for at afhente en god koster mig gas til bibliotek og tid.

Hele livet (uden for overfloden skattefordele) er ikke noget særligt – det er bogstaveligt talt bakkes op af begrebet liv. Årsagen til dine gebyrer gå op efterhånden som du bliver ældre er fordi din sigt liv bliver dyrere. Du ville være bedre stillet i næsten alle situationer købe sigt liv for hele dit liv og investere i en lav-gebyr indeks fond med resten. Din familie vil være lige så sikker og du vil have endnu flere penge, der spares væk.

Forskellen mellem traditionelle og Roth er traditionelle bidrag er lavet med før skat dollars og Roth bidrag er lavet med efter skat dollars. Omvendt, i en traditionel betaler du skat når du tage penge og i en Roth du betaler ingen skat, når du tager pengene.

Jeg siger ikke, du ikke skulle gå tilbage til skolen. Hvis fremme din uddannelse vil få dig, hvor du ønsker at gå i livet, så go for it. Men hvis din eneste grund til at gå til forskerskolen er fordi du føler tabt”og ved ikke, hvad de skal gøre med dit liv, du måske ønsker at genoverveje det.

Vi boede der i ti år men ønskede slags at komme videre efter fem, da vi indså, at vi var bedre egnet til at leve i byen. Vi kunne ikke gå selv fordi vi ikke havde nok egenkapital til at sælge huset uden at pådrage sig gæld til at betale en ejendomsmægler, og vi havde ingen penge til en udbetaling på et nyt hus. Det hjalp ikke at vi brugte $100 i vejafgifter hver måned og 30 minutter hver vej at køre ind til byen for at gøre tingene vi ønskede at gøre i aftener og weekender.

Leave a Reply

Your email address will not be published.