3 gode råd inden du låner online

Det er hurtigt, nemt og fristende at tage et kviklån på hurtigudbetaling.dk, hvis der kommer en uventet udgift eller der er noget du står og mangler her og nu. Det kan også være en rigtig god løsning i nogen tilfælde, men, hvis ikke du tænker dig om og er opmærksom, så kan det ende galt – nemt og hurtigt.

Online lån er noget vi alle har hørt om. Faktisk er det den hurtigst voksende og mest populære måde at låne på i øjeblikket. Endda i så høj grad, at en ud af fire unge har et forbrugslån af en art. Udbuddet er stort og derfor kan det også være fristende at bruge det som løsning, hvis du ønsker dig den nye iPhone eller en dyr vinterjakke. Det kan ende som en rigtig dyr fornøjelse, hvis ikke du passer på. Her er tre gode råd til at undgå, at det ender alt.

1.      Find et beløb

Det første du skal gøre, inden du begynder at undersøge lån, er at beslutte dig for, hvor meget du har brug for at låne. Skal du låne til noget specifikt, så tilpas beløbet herefter. Er det mere et lån, fordi du gerne vil have lidt ekstra til de sidste dage i måneden, så tilpas efter det.

Vigtigst er det, at du altid forsøger kun at låne det, du har brug for. Hold dig til et minimum og stå fast på det, når du skal ud og hente tilbud.

2.      Læg et budget

Hvad enten du er på SU, får lommepenge eller har din helt egen indtægt og økonomi, så er det altid værd at sætte dig ned og lave et budget inden du låner.

Det handler ganske simpelt om at undgå overraskelser, når det første afdrag skal betales og samtidig være realistisk omkring, hvor meget du kan betale uden det bliver for hårdt.

Med et budget har du et fuldstændigt overblik over, hvad der kommer ind og, hvad der går ud hver måned og du kan afrette dine afdrag herefter.

3.      Indhent flere tilbud

Når du har styr på, hvor meget du gerne vil låne og, hvor meget du har råd til at afrage, så kan du begynde af indhente forskellige tilbud til sammenligning.

Som udgangspunkt er det en fordel at hente mindst tre forskellige tilbud og, hvis du kan overskue det, gerne flere. På den måde har du et grundlag for en grundig sammenligning, hvor du kan finde det lån, der passer bedst til de behov du har og din økonomiske formåen.

Når du sammenligner er ÅOP eller Årlige Omkostninger i Procent et rigtig godt sted at starte, fordi det er et tal, der bygger på samme oplysninger, lige meget hvilket firma du kigger på.

Hellere tage lidt ekstra tid og finde det rigtige lån end at sætte sig for hårdt i det.

Comments are Disabled