23 berømte investeringer citater til at hjælpe dig med at få rig

Aktiemarkedet investere føles hård går lige nu. Så brug aktiemarkedet som et supplement til dine andre rigdom-building værktøjer, som din virksomhed, din side-trængsel, din indkomst, fast ejendom, kontanter og andre aktiver. En anden måde at blive rig er at investere i nystartede virksomheder. Stock market investorer chuck ikke bare tilfældigt deres penge i en investering.

Men disse bestande (de var bestanddele af FIKS i 2008), som var darlings af markedet i 2008 er ned i lossepladser i dag. Investeringer i aktiemarkedet tilbyder gode afkast. De lave renter off uninvested penge tilbage i folks Robinhood konti.

Begynde at investere i dag og bliv aktiemarkedet millionær. Det er vigtigt at forstå, fordi det er snarere tilbageskridt for at se køb af aktier på et sekundært marked som det sted, hvor du får rig “eller hvor du investere”. Også, når det kommer til at plukke investeringer, kan du hoppe direkte ind i regne ud, hvad du bør investere i. Du skal først spørge dig selv ovenstående spørgsmål.

Bestande, der har positiv pris momentum har tendens til at holde klatring i en periode. En person med sådan portefølje ville sikkert have mistet penge mens høre nyheden om nye marked højder hver par dage på business-kanaler. Mens dette er sandt, kan du komme til millionær status hurtigere ved at vælge lavt gebyr investeringer.

Dan Caplinger: En hævdvundne måde at opbygge langsigtede rigdom i aktiemarkedet er at fokusere på bestande, der har lang track records af støt stigende udbytte udbetalinger. Og så når du læser min bog frihed tankegang eller en anden investering bog, så du kan eksperimentere med at købe dine egne aktier.

Og nu hvor jeg er at investere i Toms anbefalinger, jeg gør bedre i aktiemarkedet end nogensinde. Nu, dette betyder ikke, det er umuligt at blive velhavende picking aktier på et sekundært marked. Denne investering mulighed gør det muligt for medarbejdere at bidrage op til $18,000 om året – $24.000 om året for 50 og over – til en skat stillede pensionsopsparinger konto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.