12 små livsstilsvaner du kan vedtage for at spare flere penge

Penge er en feministisk problem – og endnu, kvinder er stadig tilbageholdende med at tale om det. Ifølge en nylig travlhed undersøgelse af mere end 1.000 tusindårige kvinder sagde mere end 50 procent af befolkningen, de aldrig diskuterer privatøkonomi med venner, selvom 28 procent rapporteret følelse stresset om penge hver eneste dag. Jags få penge serie får reel om det tusindårige kvinder gør med deres penge, og hvorfor – fordi administration af din finanser bør føle bemyndigelse, ikke skræmmende. Disse er stor drikkepenge! Da jeg læste jeres drikkepenge (i fredags), ringede jeg til min bank (Wells Fargo) at argumentere nye gebyrer jeg bemærket min redegørelse og spørge, hvad renter er på min opsparing. 0,05%. Det er vanvittigt! Jeg tænker på at skifte til allieret, men jeg er stadig forsker. Jeg er super glade for at finde idéer, der passer til mine behov og planlægger at arbejde gennem hver og en af dem.

Hvis du lejer, kan du prøve at forhandle med din udlejer til en billigere leje. Da de fleste udlejere ønsker at undgå den risiko, der kommer med på udkig efter nye lejere, kan du muligvis få en bedre deal, hvis du har en god historie med din udlejer. Hvis skal, du muligvis udveksle arbejde (som havearbejde eller bevare huset) til billigere leje.

Sætte din opsparing i en lille beholder og knytte et notat til at minde dig selv om hvor meget du ønsker at gemme. Noter farverige, eller måske har en lille bar du kan fylde op med sharpie, indtil du når dit mål. Dette vil hjælpe med at holde det sjovt og interessant.

Start ved at kalde din kortudsteder nummer på bagsiden af dit kort og forklare din anmodning. Hvis du ikke gør nogen fremskridt med dem, tjek disse balance overførsel kreditkort til at finde en med en indledende 0% ÅOP, der kunne hjælpe dig med at spare hundredvis af dollars i renter over tid.

Skinny jeans, Sol Kjoler, dragter til arbejde, moderskab Tøj, børnetøj-tøj swaps er en sjov måde at tilholdssted med venner og få nogle nye tråde uden at bruge en skilling. Tage et billede af dit skab og sende det til Instagram at lokke venner.

Fortælle dine veninder at gå gennem deres toiletter og tage ud hvad de ikke ønsker. Kaste en del med nogle forretter og vin og smide alt i en bunke. Du kommer til at få slippe af med ting du behøver ikke/kan ikke passer længere og du kan erstatte det gratis. En nøgen Baby part ville arbejde, også med børn tøj.

Patrick Curtis, Wall Street Oasis ikke få grådige. Hvis du har været heldig nok til at ride denne bølge op i lagrene i de sidste fem år, nu er det tid at begynde at beskytte dig selv for en eventuel korrektion. Dette betyder ikke, du nødt til at sælge ud af alle dine bedste vindere – LinkedIn (LNKD), Tesla (TSLA), Chipotle (CMG), at nævne nogle få – da det er svært at forudsige, hvor meget der er tilbage i denne bullmarked, men det betyder, at du kan sætte på nogle afsluttende stopper på din største trådløs nners til at sikre, at du tager mindst nogle chips at bordet med en 5 procent til 10 procent nedgang.

Du kan ved, vandmelon kommer til at koste en mynte i februar, men de fleste af os er så vant til alle råvarer er tilgængelige året rundt, vi har glemt, hvad der er i sæson når. Reacquaint dig selv med vækstsæsonen. Den billigste måde at købe råvarer er at kun få hvad naturligt voksende i dit område. Det betyder ikke, du skal starte shopping på landmændenes markeder (som undertiden kan være mere dyrt bare for quaintness faktor) — det betyder bare, at du bruger de råvarer, der er rigelige i dit område.

Leave a Reply

Your email address will not be published.